Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

23 Δεκέμβρη: Η δικιά μας γιορτή (φωτό)

Στις 23 Δεκέμβρη έγινε η ρεβάνς με τους πρόσφυγες από το hot spot Αλεξύλ που είναι στο Δερβένι. Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρώτο ματσάκι που είχε γίνει μπροστά από το Αλεξύλ φύγαμε ως ομάδα με το σκορ να είναι 8-2 υπέρ των προσφύγων. 
Γύρω στις 12:30 ήμασταν στο Αλεξύλ όπου και ήρθε το λεωφορείο και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας. Εκεί η ομάδα της Προοδευτικής Έκρηξης Τούμπας έκανε ζέσταμα προσπαθώντας να ξυπνήσει. Μερικοί είχαν hangover από την προηγούμενη βραδιά. Έγινε μια φοβερή μεικτή ομάδα η οποία άλλαξε γύρω στις 5-6 φορές, γιατί τρώγαμε απανωτά γκολ παρόλα τα συνθήματα από την κερκίδα. Από την άλλη οι πρόσφυγες είχαν μια σταθερή 11άδα και έκαναν κάποιες λίγες αλλαγές. Στις 15:20 που σφύριξε η λήξη το σκορ κατέληξε να είναι 5-7 υπέρ των προσφύγων. 

Στη συνέχεια όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε στο στέκι της Έκρηξης (Σινιόσογλου 22). Εκεί τα παιδιά της Έκρηξης μαγείρεψαν και όλοι μαζί φάγαμε συντροφικά. Αργά το απόγευμα το λεωφορείο γύρισε τους πρόσφυγες πίσω στο hot spot στο Δερβένι.
Ευχαριστούμε τα παιδιά της Έκρηξης αλλά και όσους/ες βοήθησαν στο να γίνει αυτή η δικιά μας γιορτή. 

ΖΟΥΜΕ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου