Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Γυναικεία ομάδα πυγμαχίας Τορόντο: "Βιαστές θα σας πετύχουμε"

‘Μία ομάδα πυγμαχίας μόνο γυναικών , οι  Toronto Newgirls Boxing Club, απειλεί να συντρίψει τις συναθροίσεις υπέρ του βιασμού  αυτό το  Σάββατο’

Πρόκειται για έναν μπλόγκερ , ονόματι Roosh, που είχε υποστηρίξει πέρυσι τον νόμιμο βιασμό , σχεδιάζει τώρα μία οργάνωση υπέρ του βιασμού με τίτλο ‘ Η επιστροφή των Βασιλιάδων’, σε 43 διαφορετικές χώρες. Αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας υποστηρίζει ότι το να βιάζεις γυναίκες σε ιδιωτικό χώρο πρέπει να νομιμοποιηθεί , για να δώσει στα θύματα ένα μάθημα και έχει οργανώσει αυτές τις κρυφές συναντήσεις , που άτομα με τα ίδια μυαλά( εκτός γυναικών, γκέι και τρανς αντρών) συναντιούνται σε πάρκα των πόλεων.


Ο στόχος του Roosh είναι να οδηγήσει τους άντρες σε απόρρητα μέρη και στη συνέχεια να δημιουργήσει κανονικές φιλίες μεταξύ τους πέρα από το ίντερνετ.

Έχουν γίνει πολλές διαμαρτυρίες και αναφορές από διάφορες φεμινιστικές ομάδες  και πολιτικές ομάδες ( και λίγο πολύ όσων έχουν ελάχιστη συνείδηση) ενάντια σ’ αυτή τη σιχαμερή πρόταση.

Ο Roosh, αντιμετωπίζει τους επικριτές του με μια σχεδιασμένη επίθεση: 
“Μέχρι τώρα, ο εχθρός ήταν σε θέση να χειριστεί τη δύναμή του από το να μας απομονώνει και να μας επιτίθεται με έναν όχλο που κραυγάζει, αλλά θα είμαστε σε θέση να εξουδετερώσουμε αυτήν την τακτική με το να συγκεντρωθούμε πολλοί  το ερχόμενο Σάββατο στις 6 Φλεβάρη.”

 Η τιμωρία για όποιον τους προκαλέσει δημόσια εκείνη μέρα είναι η λήψη βίντεο των φεμινιστριών που θέλουν να παρέμβουν στις εκδηλώσεις του Roosh.

Συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάδα πυγμαχίας  του Τορόντο , Newgirls , παίρνουν τη δική τους θέση ενάντια στο Roosh και τα αγόρια του. Προειδοποιούν στους λάτρεις του βιασμού ότι εάν εμφανιστούν το Σάββατο , ο σύλλογος τους πυγμαχίας δε θα διστάσει να μάθει που είναι οι συναντήσεις τους και κυριολεκτικά να χτυπήσει τους μπάσταρδους. Επίσης ενθαρρύνουν τις γυναίκες παγκοσμίως να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Εκπρόσωπος της ομάδας δήλωσε: 
“Εικόνες εμφανίζονται με  τις γυναίκες να φορούν γάντια του μποξ και μπλα μπλα.. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν ότι το να είναι δυνατές οι γυναίκες είναι μία επιλογή. Και νομίζω ότι αυτό είναι ο,τι χρειάζεται να συμβεί σ΄αυτούς τους μαλάκες”

ΝΑΙ , τσακίστε τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου